Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Help

Luisteren

 

Hoewel wij ons uiterste best hebben gedaan om alle apparaten te ondersteunen, zou het kunnen zijn dat u niet over de juiste browser beschikt om te kunnen luisteren. Wanneer u dus niet kunt luisteren, adviseren wij u om Google Chrome, Microsoft Edge of Safari te updaten naar de laatste versie.

 

Andere problemen

Neem even contact op via een van onze e-mail adressen met als onderwerp "luisteren". 

 

Website problemen

Browsers

Om de beste gebruikservaring te bieden aan onze luisteraars moeten we met de tijd meegaan, dit betekent dus ook het gebruik van nieuwere methodes en technieken. Dit betekent echter dat onze gebruikers ook verplicht worden om met de tijd mee te gaan. Uw browser updaten heeft alleen maar voordelen. Niet alleen wordt Carnaval Radio dan goed weergegeven, maar het internetten wordt sneller en veiliger in het algemeen. Wij adviseren een van onderstaande browsers: - Google Chrome - Microsoft Edge

 

Sponsoren 

Heeft u interesse in sponsoring en wilt u onze sponsor pakketten inzien? Stuur dan een e-mail naar info@carnaval-radio.nl met als onderwerp sponsoring en wij sturen u alle gewenste informatie op. 

 

Muziek insturen 

Wilt u uw eigen muziek indienen bij Carnaval-Radio.nl? 

 

Optie 1 - E-mailen

Stuur een e-mail naar muziek@carnaval-radio.nl met als onderwerp de naam en artiest van het nummer, een gepaste tekst en in de bijlage het muziek bestand. We zullen uw nummer dan goedkeuren en toevoegen, of eventueel afkeuren en op u reageren.

 

Optie 2 - Online indienen

Bij deze optie gaan wij er van uit dat het geluidsbestand al ergens online te vinden is. Open het formulier voor het indienen van muziek Vul de gevraagde informatie in Let op! Voeg een URL naar het geluidsbestand toe