Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Groot Nieuws voor alle Broenssemse Vastelaovend Liefhebbers!

1 februari, 2024

Carnaval Radio & Koning Carnaval zijn enthousiast om te delen dat vanaf aankomende zaterdag twee exclusieve bieren voor de Broenssemse Vastelaovend beschikbaar zullen zijn bij PLUS Quaedvlieg in Brunssum!
 

De Fontein van het Lindeplein Blond - Een prachtig blond bier, gebrouwen als een ode aan ons geliefde Lindeplein. Dit bier symboliseert de levendigheid en vreugde van onze Vastelaovend, met een smaak die net zo soepel en verfrissend is als de waterstralen van de fontein. Een perfecte representatie van gemeenschapszin en feestvreugde.
 

Truuke Trampel Tripel - Een rijke en volle tripel, die de kracht en creativiteit van onze gemeenschap viert. Geïnspireerd door het iconische standbeeld van Truuke Trampel, belichaamt dit bier de onverschrokken geest van Carnaval-Radio en de Broenssemse Vastelaovend.

Samen vertegenwoordigen deze bieren de essentie van onze Vastelaovend in Brunssum - een viering van samenhorigheid, muziek, geschiedenis en vernieuwing.

 

Mis deze kans niet om een stukje van de Broenssemse Vastelaovend in huis te halen. Kom langs bij Plus Quaedvlieg en proef de unieke smaken van onze gemeenschap!

Verkrijgbaar bij: Plus Quaedvlieg, Brunssum

Vanaf: Deze Zaterdag!
 

€ 19,95,- voor 6 speciaalbieren. Hiermee sponsoren jullie (deels) ook Carnaval-Radio en Koning Carnaval

Deel jullie ervaringen en laat ons weten wat je ervan vindt! 

 #Vastelaovend #BroenssemseBieren #Gemeenschapsvreugde #Brunssum #Lindeplein

Groot Nieuws voor alle Broenssemse Vastelaovend Liefhebbers!

Share: