Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Bezoek July en de Muppe was beregezellig!

25-1-2013

UPDATE: 26 januari - 18:55

Op 25 januari dit jaar waren July en de Muppe te gast in onze studio. Hoewel een Mup zich heeft geëxcuseerd was het beregezellig in de studio van Carnaval Radio. Samen met de Traumprinz heeft onze Gast DJ - The Black Beauty - de uitzending verzorgd! 

July en de Muppe hebben hun nieuwe single gepresenteerd, een interview afgegeven en een nummertje opgedragen aan een speciale fan maar ook een speciale vaste luisteraar: het hoofd van de familie Derks uit Brunssum. 

July schreef het al op de muur: "Ummer d'r bie", dus we gaan er even vanuit dat we ze minstens voor de komende 11 jaar hebben vastgelegd voor een bezoek aan de Studio! Uiteraard konden ze niet door naar hun optreden in Kerkrade voordat er een foto was gemaakt.

25 januari - 10:10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Vanavond schuiven een van onze vasten gasten weer aan bij ons in de studio. Al enkele jaren komen ze een avond op bezoek bij ons in de studio. Je gaat bijna denken dat het een traditie aan het worden is. Vanavond komen de Muppe op bezoek maar ze nemen ook July mee! 

July & de Muppe, er valt genoeg te bespreken! Hoe gaat het met de optredens? De afgelopen LVK finale in 2012, de finale in 2013 die niet bereikt werd. Hoe komt dat?
Vanavond komen we erachter dus zet Carnaval-Radio maar alvast op!


Share: