Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Glazen huis Brunssum

27-12-2020

28, 29 en 30 december wordt in Brunssum het Glazen Huis Brunssum 2020 georganiseerd. Streven is om zoveel als mogelijk donaties op te halen voor de natte horeca in Brunssum. Stichting Carnaval-Radio.nl, Wonna.nl, completevents.nl, studioloods Club Loco en de lokale drankhoreca, met Manon Mingels van Rumpenerhof als aanjager, in Brunssum hebben daarvoor de handen ineengeslagen.

Voordat de online activiteiten losbarsten, vindt op zondag 27 december bij wijze van aftrap eerst een heuse digitale kroegentocht plaats. Via zoomsessies kunnen dan verschillende kroegen “bezocht” worden. In de drie dagen die daarop volgen, gaan de dj’s van Carnaval-Radio.nl van 18:00 tot 22:00 uur plaatjes draaien in studioloods Club Loco. Dit zal te volgen zijn via het internet (https://glazenhuisbrunssum.nl/live-meekijken/) en de sociale media. Luisteraars kunnen dan bezoekjes aanvragen en donaties doen via de link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=5yQdtIq7TYmt8FeQDhJY4Q .

Naast het draaien van plaatjes door de DJ’s van Carnaval-Radio.nl organiseren verschillende drankhoreca ook diverse online evenementen. Zo wordt een online whiskey tasting, de top2000 Bingo, een tweetal pubquizen en de top 2000 quiz georganiseerd. Dankzij completevents.nl en Wonna.nl kunnen de luisteraars van de draaiavonden bovendien genieten van een heuse lasershow en optredens van Will Wayne & Ava Ray, Rectifire ‘Light’ en Buurman & Buurman. Luisteraars kunnen daarvoor hun waardering laten blijken middels een donatie.

De totale opbrengst van de verschillende online acties komt geheel ten goede aan de deelnemers van het initiatief. Het draaien van de plaatjes gebeurt geheel belangeloos door Stichting Carnaval-Radio.nl. Belangrijk te vermelden is dat alle activiteiten plaatsvinden binnen de vigerende corona maatregelen. Samen hopen we op deze manier sterk te staan voor de lokale drankhoreca in Brunssum.

Met vriendelijke groeten,

Team Glazen Huis Brunssum 2020

 

Share: