Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Let’s hear it for the babies!

5-12-2012

Merkelbeek, 5 December 2012

Helaas is het Kerkrade niet gelukt om het Glazen Huis naar Limburg te halen. Stichting Carnaval - Radio en Live-Club Woetsjtok wilden het hier echter niet bij laten zitten en hebben initiatief genomen om zelf een creatieve invulling te geven aan het Glazen Huis concept. We zijn dan ook zeer trots om mede te delen dat deze inspanning heeft geleid tot een eigen Glazen Huis in Brunssum. Ons eigen glazen huis zal vorm gaan krijgen achter de ramen van het voormalige Chinese restaurant op de Rumpernerstraat 82. Wij, de mannen van Stichting Carnaval-Radio.nl, zullen daar samen met verschillende geweldige gastartiesten, o.a. Martin Hurkens, Network en Tonca, 5 dagen live - radio - uitzendingen gaan verzorgen. 

Het doel van deze actie is om op maandag 24 december met een zo hoog mogelijke cheque naar Enschede af te reizen en deze te overhandigen aan 3FM serious request!
De live-uitzendingen zijn straks te bekijken via LOO-TV die alles zal uitzenden.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Dit betekent dat creatieve en leuke ideeen nog van harte welkom zijn. Heb jij dus een geweldig idee of wil je een bijdrage leveren aan het Glazen Huis in Brunssum? Neem dan contact met ons op via: glazenhuisbrunssum@live.nl  of kom geld doneren in onze brievenbus tijdens de live-uitzendingen. 
Houd voor de laatste ontwikkelingen de site www.glazenhuisbrunssum.com in de gaten! 

De uitzendingstijden zijn als volgt:

Woensdag 19 december           18:00 - 22:00

Donderdag 20 december          18:00 - 22:00

Vrijdag 21 december                18:00 – 22:00

Zaterdag 22 december             14:00 – 22:00

Zondag 23 december               14:00 – 22:00

 

Share: