Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Vanavond de laatste Live-Uitzending van 2012-2013.

6-2-2013

Beste Luisteraars, 

Ook wij moeten na vanavond weer geloven aan het cliché dat aan al het goede een einde komt. Uiteraard wel met dien verstande dat wij volgend jaar weer terug komen met nieuwe live - uitzendingen, een knallende benefietavond, gezellige artiesten en een aantal leuke verassingen voor onze trouwe luisteraars. 
Graag willen wij hier nog iedereen bedanken die hebben meegeholpen dit seizoen weer een groot succes te maken. Daarbij denken wij aan onze sponsoren, onze promotors op allerlei manieren en natuurlijk onze luisteraars. Zonder jullie waren al die mooie studioavonden met gasten als Kartoesj,PromilaasjCV de Koelköp, Reënboegkloeb Haander, July en de Muppe, Ron Camiel & Vrunj, C.V. de Postbuulen, het TVK, C.V. de Klötskop, C.V. Edelweiss, het KoK, ParksjtadJodler, C.V. de Brikkebekesch, Dat Bin Ich Vergeate, Ricardo Ie, Vrouwluujtrek Brunssum, Anja Kicken, C.V. Kirkstroatnarren & Harry Schlaumeier lang niet zo mooi geweest als ze nu waren. 
Als laatste nog een speciaal woord van dank aan onze Gast Dj's Robin van der Steenstraeten, Danique Heuts en Johnny Winter. Wij vonden het super dat jullie er waren. 

Alaaf en tot vanavond en natuurlijk ook volgende jaar!

Share: