Logo

Nu op de radio:

radio

Volg ons op:

FacebookInstagramYoutube

Vanavond de start van de live - uitzendingen met twee veranderingen

10-1-2013

1. Verzoekjes: 
De trouwe - luisteraars zijn natuurlijk bekend met het aanvragen van verzoekjes per sms. Deze dienst zullen we ook dit jaar handhaven voor het aanvragen van verzoeknummers. Daarnaast gaan we gebruik maken van sociale media en de shoutbox voor het doen van suggesties. Suggesties hebben echter een minder verplichtend karakter. We kunnen simpelweg niet altijd alles blijven draaien als de hoeveelheid suggesties toenemen. Willen jullie er dus zeker van zijn dat een nummer gedraaid wordt, moet er gebruik worden gemaakt van de sms service. Op deze manier steunen jullie ook nog eens de stichting! Bij ieder verzoekje komt er namelijk geld ten goeden aan Stichting Carnaval-Radio.nl. 
Let daar bij wel op: wij willen namelijk als radio een Limburgs/Duits geluid laten horen. Verzoekjes moeten dan ook aan die voorwaarde voldoen. 

2. De Dj's: 
In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen dit jaar meerdere Dj's plaats gaan nemen achter de draaitafel. Tevens houden we de donderdagavond aan als gast Dj avond en zal de maandag begeleid worden door Danique Heuts. Er zal daarom wat meer variatie ontstaan in het draaischema. Deze zal vandaag nog bekend gemaakt worden zodat jullie ook weten wanneer verzoekjes ingediend kunnen worden.


Share: